Știri și noutăți

Jurnalul unei experiențe la producătorii din Ungaria

La sfârșitul lunii aprilie 44 de persoane, parteneri instalatori și angajații Melinda Instal s-au deplasat în Ungaria pentru a vizita producătorii noștri de materiale pentru instalații și produse sanitare. Deplasarea s-a efectuat cu autocarul, plecarea fiind de la sediul central din Odorheiu Secuiesc, și rând pe rând din Târgu Mureş, Cluj, Oradea, s-au alăturat partenerii noștri din toate punctele de lucru.

Experiente profesionale intr un anturaj international

„Călătoriile din această primăvară din Ungaria, Italia şi Germania, s-au dovedit a fi ocazii ideale pentru a cunoaşte la faţa locului produsele şi producătorii parteneri ai firmei Melinda, pentru a compara experienţele profesionale, şi nu în ultimul rând pentru a lega prietenii noi într-un cadru internaţional relaxat,” a declarat Enikő Verestói, manager marketing al fimei Melinda Instal

Centre de desfacere in locatii noi

Din luna aprilie al acestui an, un nou depozit de desfacere şi magazin de prezentare al Melinda Instal îşi aşteaptă clienţii în Timişoara.

Noua locaţie doreşte să deservească de pe cei 1500 m2 – spaţiu de depozitare – în special clienţii din judeţul Timiş, Caraş-Severin şi Arad. Pe lângă distribuţie, cei care vin pe Calea Lugojului 58-60 au ocazia să vadă obiecte sanitare şi instalaţii termice expuse în salonul de prezentare de la faţa locului.

Intalnire cu instalatorii din Moldova si Brasov

Instruirile începute în februarie 2013 am continuat săptămâna trecută pentru instalatorii parteneri ai MELINDA INSTAL din Moldova, respectiv in Braşov. În data de 6. martie la Bacău, în 7. martie la Braşov s-au ţinut prezentări despre produse şi soluţii de către domnul ing. Balint Lehel, director tehnic a Companiei si de către reprezentanţii furnizorilor parteneri ai societăţii noastre: Kan-Therm şi Herz. Instalatorii au avut posibilitatea să însuşească informaţii despre avantajele sistemelor de încălzire cu rezervor de acumulare.

Intalnire cu instalatorii din centrul Ardealului

Continuând tradiţia privind organizarea instruirilor pentru instalatori, între 19 şi 22 februarie 2013 am organizat 4 simpozioane, câte unul la Târgu Mureş, Bistriţa, Baia Mare şi Cluj Napoca, la care au participat instalatorii parteneri ai MELINDA INSTAL din centrul Ardealului.  În cadrul evenimentelor s-au ţinut prezentări despre produse şi solutii de catre domnul ing. Balint Lehel, director tehnic a Companiei si de catre reprezentanţii furnizorilor parteneri ai societăţii noastre: Kessel, Kan-Therm şi Herz.

Pages

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...