Zi de sarbatoare la Melinda Instal

La data de 24 octombrie 2008, în prezenţa a circa 200 de participanţi - parteneri, clienţi, reprezentanţi ai administraţiei şi scenei de afaceri locale, colaboratori şi angajaţi - Melinda Instal a inaugurat noul Centru Logistic din Odorheiu Secuiesc. Având o suprafaţă de 3.000 m2, un volum util de 26.000 m3 şi o dotare conform normelor europene, noul depozit este unul dintre cele trei mari centre logistice (Odorheiu Secuiesc, Timişoara, Bucureşti) prin care firma asigură deservirea la nivel naţional.

„Strategia, vederea de perspectivă precum şi asumarea riscului au propulsat firma de-a lungul anilor," a mărturisit proprietarul Melindei Instal, Dénes Pál. „Pe lângă profesionalism, locul central în activitatea pe care o desfăşurăm îl deţine factorul uman. Noi credem că doar prin intermediul unui personal de calitate putem asigura servicii de calitate, pentru a atinge rezultate excepţionale şi a avea clienţi mulţumiţi."

Primarul oraşului Odorheiu Secuiesc, Levente Bunta, care împreună cu directorul executiv, Lehel András, a contribuit la inaugurare prin tăierea simbolică a panglicii din noul depozit, a salutat spiritul de dezvoltare al firmei locale, care a adus astfel 1 milion de euro în regiune. „Împreună vom putea realiza lucruri mari!" - a spus primarul, apreciind activitatea de până acum a firmei care a trecut deja de primul deceniu de existenţă.

„Centrul logistic şi depozitul inaugurat sunt răspunsul direct la cerinţele pieţei," a declarat Lehel András, director executiv al Melinda Instal. „Sistemul modern cu care este dotat depozitul precum şi salonul de prezentare stă la dispoziţia clienţilor într-o nouă locaţie şi cu un nou design".

Inaugurarea din prima parte a zilei a fost urmată de un program profesional organizat în două locaţii. Două prezentări pe tema eficienţei energetice şi a energiei regenerabile au fost ţinute de către reprezentanţii firmelor Grundfos, Rehau şi D-ÉG în faţa unui public interesat, format din distribuitori, instalatori şi utilizatori sosiţi în special din judeţul Harghita. Concomitent, atenţia vizuală a proiectanţilor, designerilor şi a consumatorilor finali interesaţi, a fost captată prin intermediul prezentării produselor sanitare ale firmelor Hatria şi Ragno.

Ziua s-a încheiat cu o petrecere într-o atmosferă familială la care au fost invitaţi cei prezenţi la inaugurare, pentru a sărbătorii realizarea firmei Melinda Instal, care în ciuda unor pronosticuri economice deloc favorabile crede şi promovează munca asiduă şi calitatea ireproşabilă.

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...