Relocari si noi puncte de lucru in reteaua Melinda Instal

La sfârşitul lunii mai şi-a deschis porţile noul punct de lucru de pe Calea Clujului 311, unde imobilul este folosit împreună cu proprietarul acestuia, firma TopCasa. Viziunea colaborării dintre Melinda Instal şi TopCasa prevede o sinergie de succes, un parteneriat strategic care a luat fiinţă cu scopul menţinerii competitivităţii, a dezvoltării afacerii, şi a deservirii ireproşabile a clienţilor. 

Melinda Instal nu a dispus de spaţiu de expunere în Oradea, acum însă un showroom de 150 m2 îi aşteaptă pe cei interesaţi. Spaţiul de depozitare s-a extins cu 30%, ajungând la 800 m2.

În luna martie a acestui an, punctul de lucru din Timişoara s-a mutat la o nouă locaţie. Motivul principal al relocării a fost reducerea cheltuielilor: noua locaţie a fost stabilită pe baza unui contract de închiriere, ţinând cont de preţurile pieţei şi bugetul societăţii.

Partea de retail a punctului de lucru din Târgu Mureş s-a mutat, de asemenea, la o nouă adresă, ca parte a planului de dezvoltare şi expansiune a reţelei proprii de comerţ cu amănuntul. De la adresa anterioară, magazinul şi showroom-ul s-au mutat pe o arteră principală a oraşului (str. Gheorghe Doja nr 211/A), pentru a fi mai accesibil clienţilor, în special a consumatorilor finali. Spaţiul comercial a crescut considerabil, magazinul şi showroom-ul având o suprafaţă utilă de circa 400 m2 (aproape de trei ori mai mare decât până acum), depozitul rămânând la adresa anterioară. 

În luna august, la Baia Mare, se va demara activitatea comercială în cadrul unui nou punct de lucru. Magazinul şi showroomul de prezentare vor fi deservite de un depozit destinat, într-un imobil închiriat împreună cu Melinda Steel.

În decursul acestui an Melinda Instal preconizează inaugurarea unui alt punct de lucru, a cărui locaţie încă nu este definitivată. Mai multe oraşe sunt vizate, decizia finală însă depinde de găsirea unei locaţii corespunzătoare standardelor societăţii.

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...