Programe web interactive pe site-ul Melinda Instal

Am dorit să asigurăm un mijloc prin care se pot executa calcule precise, respectiv se pot verifica calculele efectuate anterior. Pentru aceasta am pregătit două aplicaţii: prima calculează necesarul de căldură şi de radiatoare, iar a doua ajută la determinarea necesarului de materiale pentru un sistem de încălzire prin pardoseală, pe baza parametrilor stabiliţi de utilizator. Aceste programe se pot accesa în mod gratuit de către oricine, sunt uşor de utilizat, fiind dotate şi cu instrucţiuni de folosire. 

Programul care calculează necesarul de căldură al diferitelor încăperi şi ajută la alegerea radiatoarelor efectuează calculele pe baza Stasului 1907. Utilizatorul stabileşte gradul de izolare al clădirii, orientarea şi dimensiunile camerelor, temperatura dorită, precum şi tipul şi dimensiunile ferestrelor şi uşilor (suprafeţelor vitrate) - iar programul calculează necesarul de căldură. Utilizatorul poate alege dintre valorile prestabilite ale diferiţilor parametri. Este posibilă dimensionarea automată a radiatoarelor, precum şi cererea unei oferte de preţ pentru radiatoarele alese. Astfel se pot evita greşelile de supradimensionare, datorită cărora confortul poate fi obţinut doar prin cheltuieli suplimentare. 

Cealaltă aplicaţie asistă utilizatorul în determinarea necesarului de materiale pentru realizarea sistemului de încălzire prin pardoseală. Acesta este un program mai simplu, care pe baza suprafeţei şi a distribuţiei calculează numărul şi dimensiunile materialelor necesare sistemului de încălzire. Utilizatorul poate alege dintre 3 sisteme diferite: sistemul Melinda Instal, sistemul Rehau placă cu nuturi sau sistemul Rehau placă cu Tacker. Şi în acest caz este posibilă solicitarea unei oferte de preţ la care se răspunde în mod individual, prin e-mail, de către un coleg din departamentul de vânzări. 

De când acest program este accesibil pe site-ul nostru, primim din ce în ce mai multe cereri de oferte de preţ, ceea ce ne bucură, deoarece asta demonstrează că există interes pentru produsele noastre. Colegii noştri sunt de asemenea mulţumiţi, deoarece aplicaţia le este şi lor utilă. 

În momentul de faţă programele sunt accesibile doar în limba română, dar sperăm ca varianta maghiară să fie şi ea accesibilă celor interesaţi.

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...