Participare la Targul de Toamna din Odorheiu Secuiesc

Echipa MELINDA INSTAL a forst prezentă cu două standuri în cadrul Târgului de Toamnă şi Expoziţiei Internaţionale din Odorheiu Secuiesc, care s-a desfăşurat între 3-7. octombrie 2012 în Sala Sporturilor a oraşului.

Pe standurile firmei au fost prezentate mai multe tipuri de cazane şi microcentrale distribuite şi comercializate de MELINDA INSTAL: cazanele pe combustibil solid din fontă şi din tablă de oţel GOBE, BIODOM şi CHT LOGICA, microcentrale murale BERETTA şi D-ÉG MELINDA de 24kW, microcentrala murală cu condensare D-ÉG MELINDA de 25kW. 

În cadrul standului din interiorul sălii, lângă tipurile de radiatoare D-ÉG DUNAFERR Lux-N şi ST, respectiv radiatoarele GOBE, vizitatorii - care s-au prezentat în număr mare - au primit informaţii despre separatorul de nămol FLAMCO, aspiratorul central ALDES şi şemineele pe peleţi ale producătorului italian NORDICA EXTRAFLAME. Prezentarea modului de instalare şi a datelor technice a pompelor GRUNDFOS am efectuat cu ajutorul rulotei de prezentare GRUNDFOS.

În săptămâna de desfăşurare a târgului s-a organizat un concurs prin radio: la întrebările formulate despre MELINDA INSTAL, despre produse, despre promoţiile actuale, cei care au răspuns corect - împreună cu partenerii noştrii - au câştigat cupoane pentru bere şi cârnaţi serviţi pe standul nostru. În cadrul târgului am distribuit mii de pliante, mai multe tipuri de obiecte promoţionale. Participarea la expoziţie am realizat-o împreună cu colegii noştri de la MELINDA STEEL.

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...