Melinda Instal reinnoirea din 2011

În spiritul reînnoirii şi dezvoltării, cel mai important proiect început anul trecut a fost implementarea sistemului integrat de management (ERP) Microsoft Dynamics AX (DAX). Noul sistem informatic asigură acoperirea domeniilor importante începând de la logistică, organizare depozit şi transport, utilizare coduri de bare, utilizarea dispozitivelor mobile până la managementul complet al societăţii. Startul noului sistem a avut loc la mijlocul lunii ianuarie, datorită pregătirilor aprofundate trecerea la noul sistem s-a desfăşurat fără probleme, deservirea clienţilor nu a fost afectat negativ. Desigur, fiind vorba despre un proiect complex, dezvoltarea şi perfecţionarea sistemului se află şi acum în curs de desfăşurare, astfel încât acesta să sprijine procesele de afaceri a societăţii.

Deasemenea, anul nou am pornit cu un nou logo organizaţional,  înregistrarea lui fiind finalizată la sfârşitul anului trecut. De la începutul crizei financiare s-a văzut în mod clar că firma va depăşi cu succes acest obstacol şi va face parte din tabăra învingătorilor, numai dacă reorganizează societatea, procesele interne, dacă implementează un nou sistem informatic, investeşte în capitalul uman, pe scurt: prin reînnoire. Noul logo organizaţional a devenit simbolul acestei înnoiri. Noua emblemă face parte dintr-o schimbare de imagine mai largă, deoarece firma va trece printr-un proces de schimbare treptată a imaginii. Primul domeniu cuprinde suprafeţele cu care clienţii noştri intră în contact, adică certificări, publicaţii, broşuri, cărţi de vizită, îmbrăcăminte de lucru şi reclame. În a doua jumătate a anului procesul de schimbare se va extinde şi la magazinele de prezentare, depozite, inscripţionarea autovehiculelor, redactarea noului catalog de produse, respectiv înnoirea paginii web.

Conform planului de extindere anunţat acum şapte ani, prin care în 2010 societatea a realizat o cifră de afacere de 36 milioane de euro cu o creştere de 25%, la mijlocul lunii iulie 2011 firma Melinda Instal a deschis porţile şi la Cluj Napoca. Următoarea staţie va fi la Bistriţa, unde au început lucrările pentru amenajarea suprafeţei comerciale, iar activitatea comercială va fi pornită la începutul lunii ianuarie 2012. Această sucursală va fi al 18-lea unitate teritorială Melinda Instal.

Ne apropiem de sfârşitul anului 2011, când Melinda Instal se pregăteşte la un alt obstacol a crizei financiare, deoarece toate semnele financiare şi informaţiile indică faptul că această perioadă grea din ultimii trei ani nu s-a terminat încă, dinpotrivă, experţii spun ca anul viitor va însemna o provocare atât pentru participanţii pieţei cât şi pentru populaţie. Din acest motiv organizaţia a lansat proiecte de mare importanţă care au ca scop dezvoltarea companiei prin punerea pe baze noi a proceselor comerciale, de marketing şi de service, respectiv vor fi stabilite şi puse în practică noi unităţi organizaţionale precum centrul de relaţii clienţi şi controlling complet. Toate acestea în spiritul afirmaţiilor de acum trei ani: trebuie să supravieţuim criza şi trebuie să facem parte din tabăra învingătorilor, cei care cu pregătirea necesară şi cu gestionarea corespunzătoare a crizei vor avea o poziţie puternică pe piaţă.

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...