Intalnire pentru instalatorii din Moldova

Continuând tradiţia privind organizarea întâlnirilor pentru instalatori, în data de 18 octombrie 2012 la punctul de lucru din Bacău din nou a avut loc un astfel de eveniment, la care au participat instalatorii parteneri ale firmei MELINDA INSTAL din zona Moldovei. Prin programe utile şi plăcute întregite cu mâncare bună şi băuturi am dorit să le mulţimim celor 40 de instalatori participanţi pentru colaborarea şi loialitatea faţă de firma noastră.

Instalatorii au avut posibilitatea de a participa la concursuri profesionale cu premii, programe distractive şi la tragere la sorţi în cadrul căreia au putut să câştige produse valoroase comercializate de firma noastră. Profitând de ocazie, lângă programele menţionate de mai sus am inclus şi prezentări despre produsele noi introduse în gama oferită de MELINDA INSTAL, cum ar fi următoarele:

  • - centralele tradiţionale şi de condensare D-ÉG MELINDA;
  • - noul modul de amestec pentru distribuitor-colector la sistemul de încălzire prin pardoseală EMMETI;
  • - noutăţile SANIT şi SCHELL;
  • - sistemul de aspirare centralizată ALDES;
  • - armăturile FLAMCO;
  • - staţia de dedurizare D-ÉG MELINDA;
  • - noul cap termostatic MELINDA HONEYWELL;
  • - cazanele pe combustibil solid din containerul de expunere Melinda Expo-Therm cum ar fi cazanul pe peleţiBIODOM, cazanele din fontă şi din tablă de oţel din gama GOBE;
  • - un stand demo GRUNDFOS pentru a putea vedea diferenţele semnificative de consum electric între pompele de recirculare de generaţie veche (UPB, UPS) şi cele cu eficienţă energetică mult îmbunătăţită (ALPHA2, MAGNA).

În cadrul concursurilor profesionale instalatorii s-au întrecut cine poate monta mai rapid un radiator Dunaferr LUX-uNi (cu şase racorduri), parte componentă a sistemului de încălzire uNi-Tech sau un ansamblu distribuitor-colector pentru sistemul de încălzire prin pardoseală EMMETI precum şi două concursuri SCHELL – schimbare ventil magnetic la un robinet cu senzor infraroşu respectiv efectuarea unei racordări sigure şi durabilă cu ţeavă cupru pentru rezervor WC. Câştigătorii au putut pleca acasă cu scule utile pentru activitatea lor profesională...

În final putem afirma că evenimentul acesta a fost o ocazie foarte bună pentru schimbul de informaţii şi experienţe între participanţii de pe piaţă (executanţii de sisteme de instalaţii) şi conducerea MELINDA INSTAL: au fost împărtăşite punctele pozitive şi cele de îmbunătăţit ale colaborării adunând informaţii de pe piaţă şi despre tendinţele viitoare ale consumatorilor finali. Astfel de evenimente vor fi organizate în viitor pentru partenerii MELINDA INSTAL şi la celelalte puncte de lucru din ţară, la care le aşteptăm cu drag pe toţi cei care sunt interesaţi!

Echipa MELINDA INSTAL

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...