GOBE o noua marca a produselor Melinda Instal

Din luna septembrie al acestui an, cei care vor căuta produse de tehnica instalaţiilor în magazinele de bricolaj (DIY) vor găsi un nou nume al produselor comercializate de Melinda Instal: GOBE este marca dezvoltată şi înregistrată de către firma din Odorheiu Secuiesc, pentru a deservi clientela care vrea să primească produse de calitate la preţuri mai accesibile.

„Această marcă proprie cuprinde o serie de produse comercializate de Melinda Instal, aduse din Orientul Îndepărtat, şi pe care am dorit să le diferenţiem faţă de cele achiziţionate în Europa" - a mărturisit András Lehel, directorul general al firmei.

„Produsele marca GOBE fac parte dintr-o categorie cu preţ mai redus, având însă un raport preţ-calitate extrem de competitiv. Produsele care vor apărea sub noua marcă le-am comercializat şi până în momentul de faţă, de acum însă vom oferi clienţilor noştri posibilitatea identificării lor sub un brand propriu, sub o nouă „umbrelă". Asemeni altor companii occidentale şi noi efectuăm un control continuu de calitate al proceselor de producţie din fabricile furnizorilor noştri, pe care îi selectăm cu ocazia întâlnirilor, vizitelor şi ale schimburilor de experienţă, pentru a asigura calitatea produselor pe care le comercializăm."
 
Din categoria produselor de tehnica instalaţiilor, centrele comerciale de bricolaj (DIY) precum Praktiker, Baumax sau Bricostore, vor oferi în prima perioadă diferite fitinguri, robineţi şi produse sanitare sub marca GOBE. Pe măsura introducerii pe piaţă al noului brand, gama de produse oferită sub acest nume de către Melinda Instal se va lărgi. 

„Scopul nostru este de a grupa precum şi de a delimita aceste produse de cele aduse de la furnizorii noştri europeni," - a continuat directorul executiv. „Melinda Instal reprezintă un nivel de calitate şi preţ bine stabilite pe piaţa autohtonă, însă deoarece a existat o cerere şi pentru un nivel diferit, cu câţiva ani în urmă am decis să comercializăm şi produse aduse din China. În România a existat, există şi va fi întotdeauna o categorie de consumatori sensibilă la preţ - fenomen intensificat în perioada de criză economică - cărora dorim să le asigurăm produse la preţuri mai reduse, ca o alternativă viabilă. Acestea fac parte, bineînţeles, dintr-o categorie calitativ mai inferioară, în comparaţie cu produsele occidentale. Cu toate astea, din start nu am ales produsele cele mai ieftine, ci pe acelea care sunt fabricate din materii prime de calitate, pe parcursul unor procese de producţie de încredere. Melinda are un trecut de 15 ani, un prezent, şi - în pofida crizei - putem declara că are şi viitor, mulţumită acţiunilor de contracarare a crizei, întreprinse din luna octombrie. Acest viitor ne obligă să ne asumăm responsabilitatea şi pentru următorii 15 ani, în privinţa produselor pe care le introducem pe piaţă."
 

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...