Echipa de vanzari Melinda Instal in vizita la partenerii din Ungaria

49 persoane din echipa de vânzări şi managementul Melinda Instal s-a deplasat să viziteze partenerii producători din Ungaria, între 20-27 ianuarie 2013. Deplasarea s-a efectuat cu autocar, atingând punctele de lucru din Odorheiu Secuiesc, Târgu Mureş, Cluj, Oradea, de unde s-au alăturat colegii din Bacău, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Cristuru Secuiesc, Sighişoara, Braşov, Bistriţa, Baia Mare, Craiova şi Timişoara. Vizita, care a durat o sâptâmână, lăngă vizitarea producătorilor Hajdu, Grundfos, Mofém-Teka, D-ég Dunaferr şi Poliext a asigurat posibilitatea de a instrui, de a forma – şi ca echipă, şi profesional – personalul din divizia sales a Melinda Instal. În prima zi a vizitei am efectuat vizită în fabrica Hajdu din Debrecen, unde ne-am familiarizat cu procesele de productie a boilerelor, a centrifugelor şi a maşinilor de spălat fabricate de partenerul nostru. În a doua zi am continuat vizita la Tatabánya, pe platforma de producţie a pompelor Grundfos. Firma daneză, având trei fabrici în Ungaria, produce cu cei 1850 de angajaţi aproximativ 12 milioane de pompe şi motoare în ţara vecină. 

În a treia zi a deplasării am vizitat fabrica Mofém-Teka din Mosonmagyaróvár, oraşul situând-se în nord-vestul Ungariei, în apropierea graniţei cu Austria, lângă oraşul Győr. Ziua de joi, 24 ianuarie am început-o la Dunaújváros, vizitând liniile de productie şi familiarizand-ne cu procesele de fabricaţie a radiatoarelor D-EG Dunaferr care de anul trecut poarta si logo-ul Melinda Instal pe panoul lateral. Partenerul strategic a Companiei noastre, fabrica D-EG se află pe platforma producătorului de produse din oţel Dunaferr. Pruducătorul maghiar produce trei tipuri de radiatoare pentru piaţa românească: radiator din oţel tip panou D-EG Dunaferr LUX-uNi (cu 6 racorduri), radiator din oţel tip panou D-EG Dunaferr LUX-N (cu 4 racorduri) şi radiator din oţel tip panou D-EG Dunaferr Standard. În ultima zi a vizitei noastre din Ungaria ne-am deplasat lângă Kecskemét, unde în localitatea Matkópuszta am fost invitaţi să aflam mai multe detalii despre fabricarea fitingurilor de polietilenă prin compresiune produse de Poliext. La fiecare partener în parte, după vizita fabricii am aprofundat cunoştinţele noastre la prezentările de produse efectuate de specialiştii gazdelor noastre.

„Obiectivul principal, acela de a echipa personalul de vanzari a Companiei cu argumente de vanzari, cunostinte referitoare la importanta materiei prime, procesele tehnologice, adanciind increderea lor in produs si fabricant pentru a fi mai eficienti in relatia cu clientii nostri, a fost atins cu desavarsire, ca urmare continuam astfel de proiecte la partenerii nostri din Italia si Germania” – a declarat Andras Lehel, directorul general a Companiei, care la randul lui a participat la eveniment.  „Multumim partenerilor nostri din Ungaria care ne-au sprijinit in realizarea acestui proiect, care reprezinta o investitie pentru ambele parti si de la care asteptam rezultate palpabile deja pe termen scurt si mediu” – a adaugat Andras Lehel „Pentru compania noastra este importanta instruirea personalului, atat din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere comercial, doarece orice batalie din piata se poate castiga doar cu angajati pregatiti” – a concluzionat directorul general.

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...