Deschis si utilizatorilor finali din Timisoara si Baia Mare

Firmele consacrate Melinda Impex Instal şi Melinda Impex Steel şi-au unit forţele în Maramureş, cu o ofertă extrem de variată de mărfuri de o calitate excepţională. Această realizare a unui punct de lucru comun ale celor două societăţi s-a produs într-o perioadă caracterizată de criza financiară mondială, când expansiunile comerciale sunt rare şi limitate. Locaţia de pe strada Mărgeanului nr. 3 din Baia Mare este cea de-a 15-a unitate teritorială a societăţii. Melinda Steel are punct de lucru deschis în Baia Mare încă din anul 2006, astfel că s-a produs practic o alăturare a celor două firme consacrate pe piaţa materialelor de instalaţii, obiectelor sanitare şi a produselor metalurgice. 

Noul sediu din Baia Mare include suprafeţe de depozitare (800 mp - Melinda Instal, 1.200 mp - Melinda Steel), birouri şi un showroom, respectiv un magazin de prezentare de soluţii de instalaţii (400 mp) care oferă clienţilor o viziune transparentă asupra gamei de produse disponibile.

Melinda Instal şi-a actualizat oferta cu soluţia Melinda-Sun de utilizare a energiei solare, care include pachete solare pentru prepararea apei calde menajere ce pot fi valorificate prin programul Casa Verde privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă. 

„După deschiderea unor saloane de prezentare similare în Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Vlăhiţa, Gheorgheni, Bucureşti şi Braşov în perioada 2005 - 2008, anul trecut, în mijlocul crizei financiare şi economice, când mai mulţi şi-au închis porţile, noi am continuat extinderea şi am înfiinţat un nou magazin şi showroom de amenajarea băii la Sighişoara, iar anul acesta am continuat cu noi locaţii în Oradea, Târgu-Mureş şi Baia Mare." a declarat András Lehel, director general Melinda Instal, la inaugurarea noii locaţii din Timişoara, magazinul de specialitate în instalaţii de pe str. Torontalului nr. 40.

Firma este prezentă în zona Banat din 2002, prin organizarea unor livrări periodice de la sediul central din Odorheiu Secuiesc. Conform strategiei de expansiune teritorială, de „a fi mai aproape de clienţi", pentru a-i servi cu promptitudine şi flexibilitate sporită, firma a deschis în martie 2005 un centru logistic în Timişoara, aflat acum în comuna Dumbrăviţa.

Magazinul, care vizează în special utilizatorii finali şi instalatorii, similar cu cel din Baia Mare, oferă sisteme complete de încălzire şi preparare apă caldă menajeră, o gamă foarte variată de produse pentru instalaţii: microcentrale, cazane, radiatoare, ţevi, armături, sisteme care utilizează surse de energie regenerabilă (biomasă şi energie solară ), precum şi produse pentru amenajarea băii. Spaţiul comercial asigură clienţilor o viziune transparentă asupra portofoliului, facilitând astfel decizia de cumpărare.

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...