Campanie de succes pentru instalatori din toata tara

În cadrul campaniei, instalatorii care au achiziţionat şi instalat radiatoarele D-ÉG, apoi au colectat dopurile de închidere ale radiatoarelor, dopurile din pachetele UCS, precum şi partea nefolosită a buclelor de radiatoare, au avut ocazia să valorifice punctele acumulate pe baza acestora pe scule utile şi alte produse de uz casnic.

Deoarece în Ungaria această campanie s-a bucurat de succes în ultimii 5 ani, producătorul radiatoarelor D-ÉG Dunaferr, liderul distribuitor al materialelor de instalaţii a decis ca în colaborare cu importatorul exclusiv pentru România a acestor radiatoare, Melinda Instal, să-i implice şi pe utilizatorii din România. Astfel instalatorii au avut ocazia să cunoască produsele maghiare, dezvoltând totodată o relaţie mai strânsă cu firma distribuitoare.

Peste 300 de instalatori din toată ţara au participat la campania care a durat 10 luni. În acest timp, la punctele de colectare s-au adunat aproape 73.000 de dopuri, provenite de la aproximativ 12.000 de radiatoare cu 6 racordări sau peste 18.250 de radiatoare tradiţionale cu 4 racordări, ceea ce înseamnă 15% din totalul radiatoarelor vândute în această perioadă. Conform datelor înregistrate, cele mai multe dopuri au fost colectate la punctele de lucru Melinda Instal din Odorheiu Secuiesc şi Târgu Mureş, dar dopurile au fost colectate în întreaga ţară.

„Unul dintre scopurile campaniei desfăşurate în colaborare cu partenerul nostru D-ÉG Dunaferr a fost promovarea mărcii, a produsului şi a întregului sistem uNi-Tech, introdus la noi în ţară anul trecut, mai ales în rândul acelora care nu au cunoscut încă acest produs" - a declarat András Lehel, directorul executiv al firmei Melinda Instal. „Compania D-ÉG este un partener strategic, deoarece nu este doar producătorul radiatoarelor ci şi distribuitorul unui sistem complet de încălzire, precum şi a materialelor auxiliare - toate de o calitate excepţională, cu o garanţie de sistem de 12 ani." 

Cei care s-au implicat în colectarea dopurilor au avut de câştigat nu doar prin achiziţionarea unor produse de calitate, dar şi prin reutilizarea dopurilor. Chiar mai mult, prin oferta firmei Melinda Instal, numeroase premii au fost acordate participanţilor, prin extragere la sorţi - astfel trei aparate de fotografiat digitale, trei televizoare cu ecran LCD şi o autoutilitară Skoda Praktik şi-au găsit noi posesori. Premiile au ajuns în judeţele Braşov, Cluj, Mureş, Tulcea, Gorj şi Harghita, iar premiul cel mare, autoutilitara, a fost câştigată de către Orbán Attila din Târnăveni (judeţul Mureş).

La extragerea la sorţi efectuată în prezenţa notarului public au participat colaboratori ai punctelor de lucru Melinda Instal din întreaga ţară, precum şi numeroşi instalatori care au participat la campanie - precum câştigătorul unuia dintre televizoarele LCD, Pálfi József din Satu-Mare, Harghita, cumpărător fidel de mulţi ani a firmei din Odorhei. Conform celor spuse de dl. Pálfi, achiziţionarea radiatoarelor nu a avut nici o legătură cu campania de colectare. „Când am văzut tehnica modernă utilizată de sistemul uNi-Tech ne-am hotărât să o folosim pretutindeni pentru că s-a dovedit bună, aspectuoasă şi practică. Am colectat câte 650-650 de dopuri împreună cu asociatul meu, pentru că ne-am dorit de multă vreme câte un cleşte Rothemberger, pe care astfel l-am obţinut gratuit. N-aş fi crezut să am noroc şi la extragerea premiilor!"

Norocul i-a favorizat de această dată pe următorii participanţi:
Campania FII ŞI TU COLECŢIONAR continuă - astfel dopurile merită adunate în continuare, iar cele care nu au fost încă predate pot fi valorificate în viitor; în etapa a doua, care demarează la 1 mai, valoarea lor este mai mare, iar gama sculelor ce pot fi obţinute este mai largă. 

Perioada dificilă a crizei economice nu cruţă nici domeniul tehnicii instalaţiilor. Directorul executiv al companiei Melinda Instal priveşte însă partea pozitivă a situaţiei: „Nici analiştii nu pot spune cu certitudine cât timp va dura această criză mondială, dar noi ne facem planuri pe termen lung - astfel criza nu a influenţat organizarea noii campanii. Dimpotrivă, în această perioadă trebuie să fim alături de partenerii noştri, instalatorii, oferindu-le posibilitatea de a-şi procura scule şi unelte în schimbul dopurilor colectate de la radiatoarele pe care le achiziţionează."

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...