Bistrita al 18lea unitate teritoriala Melinda Instal

În data de 3 februarie 2012 Melinda Instal a inaugurat la Bistriţa o nouă reprezentanţă comercială şi tehnică. Locaţia de pe strada Libertăţii nr. 41-43 din Bistriţa este cea de-a 18-lea unitate teritorială a societăţii. Această nouă reprezentanţă, amenajată la standardele Melinda, desfăşurată pe o suprafaţă totală de 850 mp, include un magazin specializat pentru soluţii de instalaţii precum şi showroom de baie, care oferă clienţilor o viziune transparentă asupra gamei noastre de produse, facilitând astfel decizia lor de cumpărare.

Magazinul, care vizează în special utilizatorii finali şi instalatorii, oferă sisteme complete de încălzire şi preparare apă caldă menajeră, o gamă foarte variată de produse pentru instalaţii: microcentrale, cazane, radiatoare, ţevi, armături, sisteme care utilizează surse de energie regenerabilă (biomasă şi energie solară), precum şi produse pentru amenajarea băii: obiecte sanitare şi plăci ceramice. Specialiştii Melinda Instal oferă consultanţă şi servicii tehnice precum şi în cazul produselor pentru amenajarea băii se asigură proiectare 3D gratuită pe calculator.

“Suntem prezenţi în zona aceasta încă din anul 2000, prin organizarea unor livrări periodice într-o primă fază de la sediul nostru central din Odorheiu Secuiesc, apoi începând din iulie 2005 de la punctul de lucru înfiinţat în Târgu Mureş. Însă acum şi aici ne conformăm din nou strategiei noastre de expansiune teritorială, prin care vrem să atingem obiectivul declarat de a fi mai aproape de clienţii noştri actuali şi potenţiali, pentru a-i servi cu promptitudine şi flexibilitate sporită.Cu dezvoltarea acestei reţele teritoriale îndeplinim misiunea noastră declarată de a fi un liant între producător şi piaţă, misiune prin care facilităm intermedierea informaţiilor, cererilor din partea participanţilor pieţei către producători, şi totodată reuşim să implementăm sisteme, tehnologii noi cu ajutorul partenerilor noştri din toată ţara.”- a declarat Orendi István – Directorul Marketing Melinda Instal, cu ocazia evenimentului de inaugurare festivă.

Noul magazin de instalaţii şi showroom de baie Melinda Instal îşi aşteaptă clienţii cu un program de lucru de luni până vineri între orele 8:00 şi 17:00, iar sâmbătă între 8:00 şi 13:00. Informaţii la numărul de telefon: 0263-239 003.

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...