Articles

Odihnă și lumină, doar cu Lednex!

Dacă în dormitor alegi o lumină romantică, în living îți place o lumină ambientală, pentru birou un bec mai rece care să te țină treaz, nu uita nici de importanța iluminării gărdinii tale! De ce? Grădina este locul în care petrecem cel mai mult timp în timpul sezonului călduros cu prietenii și familia, locul unde noi și musafirii noștri pășesc prima oară atunci când intră pe poartă.

Eveniment sportiv de caritate „Fuss Neki” 2020

Fuss Neki 2020

Cinci angajați ai Melinda Instal și un student bursier s-au angajat să participe la evenimentul sportiv de caritate „Fuss Neki” și să strângă bani pentru Asociația „Támaszpont”. Aceștia aleargă la sediul companiei din Odorheiu Secuiesc, dintre care trei vor parcurge 10 km și trei dintre ei 4 km. Asociația „Támaszpont” investește veniturile în programul de burse Pegasus: în acest program, studenții talentați sunt susținuți prin burse iar ulterior, prin oferirea de locuri de muncă. Despre acest eveniment puteți vedea un filmuleț de câteva minute.

Melinda Instal a primit premiul Genius Loci

   Scopul companiilor și a antreprenorilor pentru cei talentați este să aprecieze și să recunoască eforturile depuse de întreprinderile și antreprenorii care își desfășoară activitatea în Ungaria și în zonele locuite în Ungaria din Bazinul Carpatic pentru susținerea talentelor.
Asociațiile și fundațiile care colaborează pot nominaliza partenerii pentru Premiul Genius Loci în trei categorii. Melinda Instal este câștigătorul categoriei de program local, deoarece își continuă activitățile de sprijin în Odorheiu Secuiesc și în jurul său.

Trecem cu toții prin momente grele...

Trecem cu toții prin momente grele și avem o responsabilitate masivă față de noi înșine, față de familia noastră, față de colegii noștri dar și față de voi! Pentru siguranța tuturor, noi Te sfătuim să #staiacasă și să te bucuri de confortul căminului vostru, căci poți achiziționa online produsele noastre, accesând webshop-ul www.melindainstal.ro. Clienții noștri profesionali pot lansa comenzile prin email sau telefon, iar șoferii noștri protejați cu măști, le livrează pe șantier.

Pages

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...