Articles

Trecem cu toții prin momente grele...

Trecem cu toții prin momente grele și avem o responsabilitate masivă față de noi înșine, față de familia noastră, față de colegii noștri dar și față de voi! Pentru siguranța tuturor, noi Te sfătuim să #staiacasă și să te bucuri de confortul căminului vostru, căci poți achiziționa online produsele noastre, accesând webshop-ul www.melindainstal.ro. Clienții noștri profesionali pot lansa comenzile prin email sau telefon, iar șoferii noștri protejați cu măști, le livrează pe șantier.

Reintroducerea diviziei de bricolaj în afacerea noastră...

Am extins oferta noastră de produse în magazinul din Odorheiu Secuiesc! Cu peste 1.000 de articole noi stăm la dispoziția clienților noștri, care reprezintă reintroducerea diviziei de bricolaj în afacerea noastră. Începând de astăzi, pe lângă echipamentele obișnuite de încălzire, răcire, electrice și obiecte sanitare, cei interesați vor găsi în magazinul nostru de specialitate și organe de asamblare, feronerie, încuietori, frânghii și lanțuri, cutii poștale, echipamente pentru protecția muncii, accesorii pentru depozitare, numere de casă și diverse cârlige.

Tot un om este și pe partea aceasta a liniei

Gagyi Katinka

Clubul Melinda Pegasus: semnarea contractelor de bursă privată pentru membrii noi

Programul nostru Pegasus a luat naștere în anul 2011, cu scopul de a ajuta liceenii talentați, de a-i instrui, sprijini pe perioada studiilor de facultate, pe de-o parte pentru a-i motiva să rămână acasă și să prospere pe meleagurile de unde provin, pe de altă parte pentru a ne putea asigura o forță de muncă în viitor în vedera îndeplinirii misiunii și obiectivelor noastre viitoare.

Pages

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...