Raport despre călătoria de afaceri în Slovenia

În perioada 27-29 ianuarie, împreună cu trei colegi am vizitat un producător de cazane pe peleți din Slovenia cu care în prealabil am purtat un șir de negocieri. Subiectul vizitei a fost evaluarea unui nou produs, dezvoltat de această companie, pe care dorim să introducem pe piață sub bine cunoscutul brand Heiztech.
Amorțiți după un drum de o zi am ajuns în localitatea din Slovenia, unde se află fabrica, urmând că în următoarea zi să vedem pentru prima oară cazanele cu brandul nostru.
În dimineața următoare am fost primiți de către managerii fabricii gata să ne prezinte cazanele. Imediat după intrarea în sala de prezentare colegii Kelemen Lóránd, Nagy Endre și Vitus Elemér au început să studieze treptat fiecare detaliu tehnic.
Au început cu o evaluare al dimensiunilor, al designului, după care treptat s-au uitat la toate detaliile tehnice prin prisma competitivității pe piață, al modului de funcționare și nu în ultimul rând al service-ului.
În timp ce colegii se sfătuiau asupra observațiilor făcute, am început să port o discuție cu gazdele noastre despre termenul de fabricație, termenul de livrare, documentația disponibilă, perioada de garanție, modul de ambalare ale produselor și alte subiecte care pot influența colaborarea.
După comunicarea observațiilor și propunerilor de îmbunătățire, cei de la fabrică ne-au asigurat că vom avea în portofoliu un nou produs de calitate, conform cerințelor de pe piață din țara noastră.
Adorjáni István Director vânzări
   

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...