Odihnă și lumină, doar cu Lednex!

Dacă în dormitor alegi o lumină romantică, în living îți place o lumină ambientală, pentru birou un bec mai rece care să te țină treaz, nu uita nici de importanța iluminării gărdinii tale! De ce? Grădina este locul în care petrecem cel mai mult timp în timpul sezonului călduros cu prietenii și familia, locul unde noi și musafirii noștri pășesc prima oară atunci când intră pe poartă. Astfel, grădina are nevoie de o iluminare ideală pentru a crea un spațiu intim și sigur, dar în același timp să fie eficient pentru a putea folosi curtea și după lăsarea întunericului. Noua generație ale lămpilor pentru exterior LEDNEX formată din 18 produse, combină rezistența și durabilitatea cu elementele moderne al designului exterior din zilele noastre cu o armonie și sofisticație excepțională.

Dar te întrebi ce rost are să îți iluminezi grădina? Simplu, pentru că ai investit o sumă semnificativă în plante, copaci, decorațiuni și ai făcut tot posibilul să transformi curtea ta într-un curcubeu de culori. Nu ar fi păcat ca munca ta să nu se vadă după lăsarea serii? Totodată te poate ajuta și în ceea ce privește securitatea din timpul nopții. Adică, odată instalând sisteme de iluminat cu senzori de mișcare, casa ta va fi în permanență supravegheat pentru o viață fără griji.

Transformă-ți grădina într-un loc de poveste și crează locul potrivit pentru o petrece cu prietenii sau pentru o simplă cină cu familia.
Pentru fiecare zonă din curtea ta trebuie să alegi iluminarea care se potrivește și care pune în evidență cele mai frumoase colțuri. Pentru intrare, alee și zonele de tranzit între sectoarele grădinii tale este bine să alegi sisteme de iluminat eficiente, rezistente și durabile. Astfel, noi îți recomandăm să alegi spoturile de exterior LED de la Lednex. Acestea se caracterizează printr-un design modern și practic având un grad de protecție IP65.

Lampa Lednex

Pentru zonele cum ar fi intrarea în casă, verandă, filagorie unde dispui de un tavan, îți recomandăm să instalezi un model din lămpile de tavan LED de la Lednex. Folosește-le pentru a crea o atmosferă confortabilă pe balcon, sau pentru a lumina terasa cu lumină caldă atunci când este întuneric, pentru ca tu să te poți bucura de confortul pe care îl meriți! Nu uita nici de iluminatul pereților, stâlpilor și gardurilor din curte! Dacă vrei să îți transformi casa într-un mic palat, atunci poți alege să luminezi pereții exteriori. Pentru acest lucru îți vin în ajutor lămpile de perete LED de diferite mărimi și forme de la Lednex. Dincolo de aspectul în sine al corpului de iluminat, ceea ce acesta poate face este destul de impresionant. Nu doar că va lumina perfect intrarea (pentru a te ajuta să-ți găsești cheile), dar poate pune într-o lumină deosebită piscina și va oferi un stil deosebit întregii curți. Există stiluri de iluminat de perete care au efectul de a diminua sau accentua detaliile arhitecturale ale pereților.
Cu noile sisteme de iluminat grădina de la Lednex beneficiezi de 5 ani garanție, design modern, aspect curat, simplu și minimalist. Sunt fabricate dintr-un aluminiu negru mat de calitate, potrivindu-se cu orice stil.

În concluzie, înainte să alegi un sistem de iluminat exterior pentru grădină, este necesar să stabilești care sunt zonele pe care vrei să le luminezi și care sunt sursele de iluminat potrivite. Există un milion de modalități de a lumina peisajul, dar partea distractivă este să creezi un aspect unic care să îți reflecte gusturile personale și stilul de viață. Odată ce ai stabilit proiectul, poți trece la etapa instalării și apoi te vei bucura de propriul loc de relaxare în aer liber.
 

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...