Grupul Melinda împlineşte 20 ani de la înfiinţare

Grupul Melinda împlineşte 20 ani de la înfiinţare

Anul curent grupul Melinda împlineşte 20 ani de la înfiinţare. Cu acest prilej am organizat o întâlnire cu o parte din partenerii noştri comerciali la Hotel Danubius din Sovata. Invitaţia noastră a fost onorată de reprezentanţi ai aproape 80 de clienţi contractuali din toată ţara.
Partenerii noştri au avut ocazia să participe la un program de 2 zile, sosirea la Sovata fiind programată pe vineri, 20 iunie 2014.

Unii dintre parteneri au beneficiat de serviciile wellness ale hotelului, alţii au făcut o plimbare, admirând priveliştea şi frumuseţea lacului heliotermic Ursu.

Seara a fost încoronată de artista Simó Annamária, ea cântând piese retro cunoscute.

A doua zi a început cu prezentarea susţinută de directorul general al companiei, András Lehel a trecut în revistă istoria celor 20 ani de funcţionare a grupului de firmei Melinda, rezultatele înregistrate, proiectele şi măsurile prin care compania gestionează provocările mediului de afacere actual.

După prezentare, participanţii au fost transportaţi cu autobuze la Odorheiu Secuiesc pentru vizitarea sediului central Melinda Instal şi Melinda Steel. Acolo au fost întâmpinaţi cu ţuică de prune secuiască şi cozonac tradiţional (“kürtőskalács”). Oaspeţii companiei au făcut un
tur în magazinul de prezentare, în showroom-ul de baie, în depozitele celor două companii, şi au avut astfel posibilitatea să observe din interior infrastructura de depozitare, să adune informaţii despre tehnologia modernă utilizată de Melinda privind activitatea logistică.

După vizita sediului central şi prânzul luat la Hotel Septimia din Odorheiu Secuiesc participanţii au fost transportaţi înapoi la hotelul din Sovata, unde au beneficiat de un program liber pentru relaxare.

Seara festivă de aniversare a inclus un program artistic cu dansuri populare, dansuri moderne. Membrii formaţiei de dans popular Gereben, din Odorheiu Secuiesc au prezentat trei tipuri de dansuri populare maghiare: prima a fost din zona Ciucului de Sus, urmat de cel din Pălatca.

Buchetul de dansuri din Călata a fost onorată de public cu aplauze îndelungate. După dansul popular oaspeţii au beneficiat de moment frumoase, elegante ale formaţiei Step Dance din Gheorgheni, care a prezentat dansuri modern şi de societate.

Interpreta Nicola, invitata specială a serii, a creat o atmosferă de show, toţi participanţii dansând pe ritmurile muzicii şi cântând împreună cu artista. Piesa sa “Mulţumesc” era dedicată de echipa Melinda Instal către partenerii comerciali prin care le-am mulţumit pentru colaborarea lor din trecut, pentru succesele comune.

Punctul culminant al serii festive a fost prezentarea şi degustarea tortului aniversar.

Evenimentul s-a încheiat cu încrederea exprimată de reprezentanţii Melinda Instal, că şi în anii următori clienţii noştri vor fi mulţumiţi de produsele şi serviciile noastre, şi să putem sărbători împreună la evenimentele viitoare similare.

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...