Colectivul de la sediu deghizat

Fazakas Mária, contabil: Și în acest an a fost organizată petrecerea deja tradițională de carnaval Melinda Instal, pe 15 februarie, într-o zi de vineri. Aproape 40 de persoane au contribuit la ridicarea nivelului serii cu prezența lor și ne-au bucurat cu costumele lor minunate, amuzante, unele chiar înfricoșătoare. Muzica serii ne-a fost asigurată de un DJ foarte talentat. Atmosfera a fost excelentă toată noaptea, a fost multă distracție, costume speciale, muzică, dans și veselie inepuizabilă. În cursul nopții s-au distrat împreună Cezar și bulibașa, diavolița și pisica, fotbalistul, Zorro, instalatorul, piratul, soldați și cowboy, hipiotul, indianca și țiganca, Scufița roșie și vânătorul. La petrecere a participat și colegul nostru vesel, violonistul András Golicza, precum și doctorița de la detoxicare din schimbul de noapte, Tünde Szász. Pentru mine cea mai memorabilă intrare l-a avut colegul nostru László Kovács (Cimbi), foarte greu de recunoscut de mulți dintre noi, atât de reușit i-a fost transformarea într-o femeie. Deconspirarea lui a fost urmată de o mare veselie, nu surprinzător a câștigat premiul celui mai nostim costum. Premiul celui mai reușit costum a fost câștigat de talentatul nostru Mozart, Levente Szász, cum ar zice el: “iarăși” - și anul trecut a reușit să câștige acest premiu. Cei doi câștigători au primit câte o diplomă și un cadou, dar nici ceilalți nu au plecat cu mâinile goale, au fost foarte multe tombole câștigătoare. Atmosfera de carnaval, aventura deghizării și desigur petrecerea avută aduce împreună o echipă foarte bună an după an pentru o seară memorabilă.
Astfel de evenimente oferă o oportunitate excelentă să ne întâlnim într-un mediu mai informal și să ne cunoaștem reciproc într-un mod mai direct, într -o atmosferă mai prietenoasă și mai destinsă. Această serbare de carnaval a fost de asemenea un moment bun pentru eliberarea de stres, un moment de veselie, chef, schimb de experiență și team building. Mulțumesc tuturor, care au participat și s-au simțit bine cu noi!

Bedőházi Attila-Csaba, asistent manager produs: Am fost reticent în a merge la petrecerea de carnaval, dar nu am regretat deloc. A fost cam ciudat să fiu acolo, pentru că momentan nu sunt într-o relație foarte destinsă cu colegii mei (încă). Trebuie să remarc că jocul de fotbal de joi și atitudinea colegilor mei direcți a dizolvat o mare parte din tensiunea perioadei de probă aferentă noului loc de muncă. Mă gândeam la petrecerea de vineri ca la o petrecere de inițiere și / sau de acceptare. Nu am greșit foarte mult. Deja de la început mulți colegi mi-au cerut să ne tutuim, ceea ce m-a surprins pentru că nu am mai lucrat într-un loc așa de prietenos. Am mai avut câteva locuri de muncă, dar acolo era obiceiul ca cei mai în vârstă să ceară să le respect vârsta, așa că nu am îndrăznit să îi tutuiesc de la început. Chiar dacă nu mi-au spus în față, nu mi-am permis să-i tutuiesc, cu toate că după părerea mea respectul nu ține de modul de adresare. Îmi place că atmosfera este mult mai destinsă aici. Mulțumesc pentru relația mai familiară, sper să fiu demn de încrederea acordată. Referându-mă la atmosfera de carnaval, cine nu a fost prezent nici nu știe ce a pierdut.

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...