Clienții noștri fideli, instalatorii

Stând de vorbă cu unul din clienții de bază al magazinului din Miercurea Ciuc, partenerul nostru instalator, Sándor Attila.
De cât timp colaborezi cu Melinda Instal?
Prima mea achiziție de la Melinda a fost în 2013
Cum ai ajuns la firma noastră? Am fost recomandați de cineva sau ai făcut o încercare?
Magazinul vostru a fost lângă locul meu de muncă de atunci, de acolo m-am aprovizionat cu produsele necesare pentru instalațiile de după amiază.
Cum de ne-ai rămas fidel atâția ani? Care sunt acele lucruri pe care nu le primești de la alții?
Am venit că ați fost aproape, am rămas că mi-ați oferit calitate. Între timp am pornit o afacere proprie, am acceptat și lucrări mai serioase, Melinda mi-a fost partener și în acestea. Mai multe branduri ”Melinda” îmi sunt pe plac, de ex: Defro, Tech EU427i, boilerele Hajdu, țevile de inox Gebo. Cred că în lipsa acestor produse nu aș putea să instalez sisteme, care se ridică la nivelul așteptărilor mele. Sunt foarte exigent și îmi place să fiu punctual.
Ai participat la vizite de fabrici cu firma noastră?
În afară de fabrica Defro (aștept invitația!), am participat la toate vizitele: în Italia am mâncat multe paste, dar vinul a fost gustos. În Ungaria am mers mult cu autobuzul, dar ospitalitatea a fost peste așteptări. În Serbia mi-a plăcut mult atmosfera familială a micii afaceri.
Ce te impresionează cel mai mult la aceste fabrici, ce îți place cel mai mult?
Cel mai interesant la fiecare furnizor a fost procesul de fabricație. În fiecare locație am observat atenția acordată ordinii și curățeniei. Mi-a plăcut că am putut discuta cu proiectanții produselor, mi-am putut exprima opinia referitoare la acestea.
 

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...