Clienții noștri fideli, instalatorii

Stând de vorbă cu unul din clienții de bază al magazinului din Bacău, partenerul nostru instalator, Alexa Dumitru.
De cât timp lucrați cu Melinda Instal?
Am o colaborare frumoasă și fructuoasă de 9 ani cu Melinda Instal. Am început această colaborarea în anul 2010 imediat după ce m-am întors în țară din Italia.
Cum ați ajuns să lucrați cu noi? Ne-a recomandat cineva sau ați venit de unul singur să faceți o încercare?
După întoarcerea în țară am început să caut un furnizor serios pe partea de produse de instalații, astfel din discuții cu alți colegi de breaslă, domnul Farcaș Gheorghe, un alt colaborator de-al dumneavoastră, de la SC GRADINA SRL mi-a recomandat să merg la Melinda Instal.
De ce ne-ați rămas fidel atâția ani la rând? Ce sunt acele beneficii pe care credeți că nu le puteți primi la concurență?
Dea lungul timpului a devenit o relație strânsă de colaborare cu personalul din magazinul Melinda Instal Bacău unde comparativ cu alte magazine de profil din oraș sunt consiliat din punct de vedere tehnic și sunt ajutat să îmi desfășor activitatea cât mai eficient prin confirmări de stocuri pentru produsele achiziționate și prin transportul asigurat către șantierele unde îmi desfășor activitatea.
Ați participat la vizitarea unor fabrici organizate de compania noastră?
Am avut prilejul să particip acum doi ani la un astfel de eveniment la vizitarea fabricilor din Ungaria, a fost o experiență interesantă și fructuoasă din punct de vedere a informațiilor obținute despre produse de la furnizori consacrați în ale produselor de insta
lații precum El Pumps, Poliext, Teka, Hajdu. Am avut ocazia să vizitez și fabricile de centrale pe peleți din Serbia și Bosnia KEPO și LAFAT însă din cauza datei când s-a programat acest eveniment am fost nevoit să renunț din cauza lucrărilor pe care le-am avut în perioada respectivă. Aș veni cu o propunere să fie organizate aceste evenimente în lunile Februarie, Martie sau Aprilie când lucrările de instalații sunt mai puține.
Ce v-a impresionat cel mai mult în aceste fabrici?
Sunt mai multe lucruri care mau impresionat în aceste fabrici pe care le-am vizitat însă faptul că acești producători pun un mare accent pe controlul calitativ al produselor, pe fluxul tehnologic de fabricare și calitatea produsului finit m-a impresionat cel mai mult.

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...