Clienții noștri fideli, instalatorii

Pe Mihály Szabolcs, partenerul instalator de la Târgu Mureș l-am intervievat despre colaborarea cu noi.
De cât timp lucrați cu Melinda Instal?
La prima întrebare nu pot să dau un răspuns exact, nu-mi mai aduc aminte când am cumpărat prima oară de la magazinul de la Târgu Mureș. Cred că undeva în 2004-2005, când am decis să pornesc o afacere de instalații.
Cum ați ajuns să lucrați cu noi? Ne-a recomandat cineva sau ați venit de unul singur să faceți o încercare?
Am primit câteva informații despre grupul de firme în 2001 lucrând la Budapesta de la un zidar originar din Odorheiu Secuiesc, care a vorbit cu mândrie despe această companie prosperă din Secuime. M -am amintit de această informație după câțiva ani, când am vrut să-mi cumpăr cele necesare pentru încălzire și am vizitat magazinul aflat atunci pe strada Secerei.
De ce ne-ați rămas fidel atâția ani la rând? Ce sunt acele beneficii pe care credeți că nu le puteți primi la concurență?
Motivul pentru care cu foarte puține excepții cumpărăm de la dvs. este în primul rând colaborarea bazată pe încredere, gama de produse ce ne satisface așteptările și atitudinea corectă a echipei de la Mureș față de mine în particular, dar și spre colegii mei. Nu-mi aduc aminte să nu ne fi ajutat dacă au avut posibilitatea.
Ați participat la vizitarea unor fabrici organizate de compania noastră?
Dacă îmi aduc bine aminte am fost în Turcia la fabrici de cazane din fontă și din tablă, în Ungaria la Mofém, în Polonia la Defro, în Italia la Emmetti, Feinrohren și Icma.

Ce v-a impresionat cel mai mult în aceste fabric?
Cel mai mult am învățat din procesele de producție, totul este foarte organizat în aceste companii mari. De fiecare dată călătoria și sentimentul de comuniune cu colegii a fost o experiență neuitată. O să cumpăr de la voi și în continuare cu un sentiment de recunoștință și de mulțumire!
 

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...