Clienții noștri fideli, instalatorii

Pe Baricz József, partenerul instalator de la Gheorgheni l-am intervievat despre colaborarea cu compania noastră.
De cât timp lucrați la Melinda Instal?
Lucrăm de mai bine de 10 ani împreună.
Cum ați ajuns în contact cu firma noastră? Cineva ne-a recomandat, sau ați venit pur și simplu?
Am cumpărat de la Melinda Instal pentru prima oară acum aproximativ 20 de ani, atunci cumpărasem în Odorheiu Secuiesc, produse sanitare pe care le folosim chiar și în ziua de astăzi și nu a trebuit să schimbăm absolut nimic. De atunci păstrez o relație constantă cu Melinda Instal.
De ce ați rămas la noi atâția ani? Care este acel lucru despre care considerați că nu îl puteți găsi la ceilalți concurenți?
Consider că am fost mereu deservit într-un mod corect, și încă un lucru: sunt atenți la instalatori. Noi instalatorii dacă putem lucra împreună, atunci ambele părți se pot dezvolta în paralel. Spre deosebire de Melinda Instal, alte companii nu pun atâta energie în instalatori, deși avem nevoie unul de altul până la urmă.
Ați participat cu firma noastră la vizite de fabrici, dacă da, atunci unde?
Anul trecut am fost la fabricile KEPO,LAFAT,ALFA PLAM din Serbia și Bosnia, iar în ceilalți ani am fost în Germania la SCHELL, în Ungaria la Hajdu, dar și la Grundfos.
Ce v-a plăcut cel mai mult la aceste fabrici? Rareori de ivește ocazia de a vizita asemenea fabrici. Cel mai mult miau plăcut liniile de producție, faptul că am văzut de aproape cum se produc produsele. În paralel cu acestea mereu au fost și instruiri pe plan profesional.
  

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...