Clienții noștri fideli, instalatorii

    Unul dintre clienții care achiziționează produsele cele mai diverse din gama comercializată de către Melinda Instal, având o colaborare care se întinde pe mai mulți ani, este dl Fuiorea Viorel.
Vă mai amintiți cu cât timp in urma ati devenit client fidel al Melinda Instal? În urma cu 4 ani am început colaborarea cu Melinda Instal. Relația de colaborare a devenit din ce în ce mai strânsă iar acest lucru s-a observat și în volumul de achiziții care a crescut în fiecare an.

Care a fost factorul decisiv care v-a determinat să transformați un simplu act de vânzarecumpărare într-o colaborare pe mai mulți ani ? În spatele fiecărei lucrări pe care o execut există numeroase etape care nu se observă la prima vedere. Mai întâi se face alegerea celor mai potrivite materiale pentru fiecare client. Am găsit la Melinda Instal o echipă gata să mă ajute în fiecare etapa a achiziției: prezentarea în detaliu a echipamentelor, soluțiile tehnice pentru instalare, achiziția și livrarea produselor la punctul de lucru, toate sunt etape care derulate în mod rapid și corect aduc beneficii tuturor.

Ați amintit despre prezentarea produselor. Știm deja că ați participat la mai multe vizite organizate de Melinda Instal către diverși furnizori. Care dintre vizite vi s-a părut cea mai interesantă? Având în vedere că am participat la mai multe vizite de lucru și toate au fost foarte interesante, mi-e greu să decid care a fost cea mai interesantă. În 2016 am fost în Italia pentru a vizita fabricile de la Feinrohren, FIV-Emmeti, Zilmet; în anul 2017 am participat la vizitarea fabricii Schell, în anul 2018 la producătorul Defro, iar în acest an am participat la vizitele organizate la fabricile producătorilor Lafat, Kepo și Alfa Plam. Fiecare vizită mi-a adus experiențe inedite și amintiri frumoase. Totodată încrederea în produse a crescut, iar acum pot să dau informații detaliate despre fabricarea produselor. Cea mai recentă vizită realizată la producătorul Kepo mi-a plăcut foarte mult. M-a impresionat faptul că o afacere de familie a prosperat atât de mult, iar produselor lor sunt realizate cu materiale de calitate, finisate cu grijă, iar această calitate se reflectă în fiecare cazan. Am apreciat de altfel în organizarea vizitelor de lucru atmosfera care se creează între participanții la vizite. Deși multe din vizite sunt obositoare, uneori facem adevărate maratoane de energie, voia bună și discuțiile privitoare la experiențele fiecărui participant, grija organizatorilor pentru bună desfășurare a vizitelor fac ca fiecare experiență să ne aducă bucurie și să așteptăm cu drag următoarele activități programate.

Care sunt așteptările dumneavoastră vis-a-vis colaborarea cu Melinda Instal? Doresc ca și până acum să găsesc același produse de calitate superioară, îmi doresc în continuare să particip la activitățile desfășurate de Melinda Instal (prezentări de produse, vizite de lucru, cursuri diverse) astfel încât colaborarea cu Melinda Instal să rămână la fel de fructuoasă. 

   

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...