Când scopul este chiar drumul propriu-zis

Gagyi Katinka

Sunt persoane care spun că ei doar atunci aleargă, când sunt fugăriți. Din fericire, sâmbăta trecută destul de mulți, mai exact aproape 2000 de persoane am gândit că în orășelul nostru îndrăgit nu este nevoie de un pericol pentru a ne mișca puțin.


În ultimele săptămâni, zile, mass-media locală și opinia publică a fost mai mult decât activă în tema despre modurile alternative de transport din orașul nostru.
Noi nu vrem să intrăm nicidecum în conflicte, doar vrem să facem ceva (am și făcut) pentru ca Odorheiu Secuiesc să fie mai activ, pentru un oraș în care pietonii și bicicliștii să nu fie cetățeni de clasa a doua, unde de la cel mai mic-la cel mai mare iubesc mișcarea, unde oamenii sănătoși (în special tinerii) nu se dau la o parte de la plimbările de câteva sute de metri sau de la 1-2 kilometri, unde părinții nu se întrec între ei care să lase copilul cât mai aproape de intrarea școlii.


Pentru schimbarea acestei mentalități am făcut un pas ( eu defapt 5.485 de pași), alături de ceilalți participanți la a-11-a ediție de alergare în grup IPSE.
Acest eveniment pe plan de oraș care de mai bine de 10 ani nu mai sună despre concurs, despre realizări ci despre bucuria mișcării și iubirea acesteia, se bucură de sponsorizarea principală a grupului de firmă Melinda Impex, care anul acesta a împlinit 25 de ani de la înființare.


Pentru că este importantă credibilitatea pentru noi, am contribuit la succesul evenimentului nu numai financiar, ci și prin participare. Chiar mai mult…de dragul de a ne proteja și de a ne susține mediul înconjurător, am plasat la fața locului și “Inima pentru dopuri” din curtea sediului nostru. Am oferit chiar și sticle cu apă cu ambalaj propriu festiv alergătorilor însetați.


Grupul de firme Melinda Instal și Melinda Steel a pornit la alergatul traseului de 4,2 kilometri cu o echipă formată din 28 de persoane. La ora 11:00, complet reîmprospătați, cu dureri plăcute în gambe, ne-am întors acasă mândri proprietari ai unei medalii din lemn.
Și nu doar la anul să ne întâlnim tot aici, ci din când în când să ne întâlnim la stadionul din oraș, la Promenada Inimilor, la plimbările cu bicicleta pe câmpurile din jurul orașului sau la oricare eveniment sportiv.

 

 

Sediu Central

RO

535600 Odorheiu Secuiesc
Jud.Harghita

Str.Beclean Nr.314

Romania

 

Date de Contact

Sunati-ne la:
Tel. 0266-207 400, +40 740-150 150
Fax.:0266-207 401, 0266-207 402

Email:

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...